Find

ZOMEREXPO 2015 WOEST

11 juli – 20 september in het Gemeentemuseum Den Haag
 
Inschrijving geopend aanmelden tot 20 maart op www.zomerexpo.nl
 
Een ongeremd jubileum met buitensporig veel kunst
De grootste tentoonstelling met open inschrijving en anoniem gekozen werk, georganiseerd door ArtWorlds en het Gemeentemuseum Den Haag, viert haar vijfjarig bestaan met meer kunst, een ontregelend thema en een tentoonstelling in de open lucht.
 
Open inschrijving, anonieme keuze en een publieksprijs
Iedereen vanaf 15 jaar kan mee doen. 50 verschillende juryleden kiezen anoniem 275 werken voor de tentoonstelling Woest in het Gemeentemuseum Den Haag. De gekozen werken maken kans op het winnen van een publieksprijs. ZomerExpo brengt beeldende kunst en publiek dichter bij elkaar.
Woest
Het ontvankelijke en ontregelende thema is Woest. Kunstenaars nemen de vrije loop in interpretatie en experiment. Alle beeldende disciplines zijn welkom: schilderijen, tekeningen, beelden, schetsen, maquettes, films, installaties, foto’s, sculpturen en wat al niet. 

Posted 22 December 2014

Share this:
|

Voorrondes in Groningen, Tilburg en Amsterdam
28 Maart in Amsterdam, Loods 6
11 april in Groningen, Mediacentrale
18 april in Tilburg, Spoorzone 013
Exclusieve voorronde op 25 april in de tuin van het Gemeentemuseum Den Haag
Speciaal voor deze editie is er een aparte voorronde waar alléén beelden, sculpturen en installaties worden gekozen. De buitenbeelden krijgen deze zomer een plek in de tuinen van het Gemeentemuseum Den Haag.
 
Salon des Refusés
ZomerExpo wil meer podia creëren en het publieke debat bevorderen. Een schaduwjury maakt een selectie uit de niet voor de tentoonstelling in het Gemeentemuseum gekozen werken. Drie alternatieve Salons vinden plaats bij de voorrondelocaties.
 
Collectie ZomerExpo
Ter gelegenheid van het jubileum zijn alle gekozen werken van de afgelopen jaren te zien op de nieuwe website van ZomerExpo. De site is informatief en een open podium voor alle deelnemers.
ZomerExpo 2015 Woest wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van VSBfonds, het Fonds voor Cultuurparticipatie, Fonds 1818 en de BankGiro Loterij. 

article
article
Copyright © 2013-2019  Glass is more!        Copyright, privacy, disclaimer