Find

ART EINDHOVEN

ArtEindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Het is een kunstbeurs met alleen maar schilderijen, en wel een heel breed scala aan schilderijen. Schilderijen van de Nederlandse en Belgische kunstenaars die hebben deelgenomen aan de verkiezing Schilderij van het jaar. Deze kunstenaars exposeren de werken die zij voor de verkiezing hebben ingediend, aangevuld met andere werken, waardoor u een goed beeld krijgt van het oeuvre van circa 80 beeldend kunstenaars. 

Posted 13 December 2014

Share this:
|

80 Kunstenaars die u verrassen met hun werk. Door de fraaie composities. Door het pakkende kleurgebruik. Door de onderwerpkeuzes. Door de geraffineerde uitwerkingen van de onderwerpen. Kortom, door de veelheid en de gevarieerdheid. Kom kijken naar alle verrassingen. Art Eindhoven is uw bezoek meer dan waard. Bij uw bezoek heeft u ook gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars zelf. Zij vertellen u graag over hun passie, denkbeelden, technieken en meer. U zult genieten van hun werken en van hun gedrevenheid en ideeën.
 
Toegang tot Art Eindhoven kost tijdens de beursdagen bij de ingang van de beurs € 9,-. Bij koop tijdens de beurs van een of meer van de geëxposeerde kunstwerken, krijgt u € 9,- per kunstwerk bij de ingang van de beurs terug, Ckaarthouders en kinderen en jongeren tot 16 jaar krijgen gratis toegang (www.Ckaart.nl).
 
Tegelijk met Art Eindhoven vindt in de naastliggende hal in het Klokgebouw de YOUNG Art Fair plaats (www.YOUNGartfair.nl) Op vertoon van uw toegangskaart voor Art Eindhoven kunt u de YOUNG Art Fair met 50% korting (= € 4,50) bezoeken.
http://www.arteindhoven.nl
info@arteindhoven.nl.
 
Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Art Eindhoven is op beide dagen open van 12.00 tot 17.30 uur.
 
Klokgebouw 50‎
NL-5617 Eindhoven, Netherlands
http://www.klokgebouw.nl

article
article
Copyright © 2013-2019  Glass is more!        Copyright, privacy, disclaimer