Find

26e GLASKUNSTBEURS 2014

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 september 2014 zal de 26e Glaskunstbeurs te Leerdam plaatsvinden. Voor het publiek is de beurs op vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur geopend en op zaterdag 13 en zondag 14 september van 10.00-17.00 uur.
 
Afgelopen jaar was de Glaskunstbeurs een groot succes.
Komend jaar zal de organisatie wederom lezingen organiseren.
De organisatie zal alle mensen in Nederland en België die “Leerdam” heten uitnodigen en de studenten van een aantal kunstopleidingen uitnodigen om gratis naar de Glaskunstbeurs te komen.  De Vereniging van Vrienden van Modern Glas organiseert een presentatie van de Bernardine de-Neeven prijs in de Molenzaal. De organisatie zal actief op internet zijn met wetenswaardigheden over de Glaskunstbeurs. Voor de standhouders maken we er weer een verwen weekeind van op verzoek van een groot aantal standhouders.  [ zie de bijlage die u kunt invullen ].
Er zijn nog enkele plaatsen vrij, inschrijven kan tot 1/9/2014!

Posted 28 May 2014

Share this:
|

Met het organiseren van de beurs wordt beoogd de glaskunst te promoten en de ware liefhebber van glas de gelegenheid te geven een ruim en gevarieerd aanbod te kopen en te bekijken. Onder de term glaskunst wordt zowel het werken met het materiaal als een bijzondere bewerking ervan begrepen. De aandacht is op hoge kwaliteit gericht. Het ligt steeds in onze bedoeling om naast verkoopstands ook expositie- en informatieruimtes in te richten. Taxatie van glas behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.
 
De totale oppervlakte van de beurs beslaat ongeveer 2250 vierkante meter en is over verschillende zalen verdeeld (zie bijlage 1). Er is plaats voor ruim 100 deelnemers, waaronder verzamelaars, galerieën, kunstenaars en anderen die zich op het gebied van de glaskunst bewegen. De publiciteit wordt in binnen- en buitenland gevoerd door middel van 1500 affiches, 75.000 flyers, advertenties en aankondigingen in tijdschriften en dag-, week- en vakbladen. De Glaskunstbeurs geeft tevens een eigen catalogus uit.
 
Als speciale gast is dit jaar Han de Kluijver uitgenodigd om tijdens de beurs een verkoopexpositie van zijn nieuwste werk in te richten. Ook is hij gevraagd het jaarlijkse beursobject te ontwerpen dat in opdracht van Glaskunstbeurs Leerdam wordt vervaardigd.
Het is het eerste Glaskunstbeursobject waarvan het proefmodel in 3d geprint zal worden.
 
Afgelopen jaren hebben wij op veler verzoek vanaf vrijdag 12.00 uur de hoge tl-verlichting in de Berenschotzaal 1 uit gelaten. Nadat menig standhouder de nodige aanpassingen heeft gemaakt in zijn stand is vastgesteld dat dit een hele verbetering gaf voor de sfeer en de uitstraling in deze grote zaal. Ook het publiek heeft zijn waardering uitgesproken. Daarom verzoeken wij alle standhouders van de 26e beurs wederom te zorgen voor goede verlichting in hun stand (maximaal 1 kw stroomverbruik).
                                                                                                                             
Wat betreft uw inschrijving zou ik u willen vragen om indien mogelijk uw gegevens via onze wegsite www.glaskunstbeurs.nl/standhouder te verzenden. De omschrijving van uw stand in maximaal 110 woorden voor de beurscatalogus ontvangen wij graag per e-mail van u (info@glaskunstbeurs.nl). Om bij de indeling van de stands zoveel mogelijk rekening met uw wensen te kunnen houden, verzoeken wij u om het inschrijfformulier vóór 1 augustus a.s. aan ons toe te zenden. Informatie over de mogelijkheden om in onze beurscatalogus te adverteren vindt u in bijlage 3 van dit schrijven.
 
NIEUW:
U kunt bij de 26e beurs een verwen arrangement nemen voor drie dagen voor € 20.00 per persoon wat zal bestaan uit:
 
 vrijdag:  
14.00 uur koffie met appeltaart en slagroom
16.00 uur 7 stuks warme bittergarnituur
18.00 uur een kopje verse groentesoep met stokbrood
 
 zaterdag    
10.00 uur koffie met Belgische bonbons
12.30 uur broodje met een Dobbe kroket               
15.00 uur een bootje met een vers fruit salade
 
zondag      
10.00 uur koffie met een Heukelumse krakeling
12.30 uur een saucijzenbroodje
15.00 uur 7 stuks luxe warme hapjes           
 
Like Internationale Glaskunstbeurs en Partycentrum Het Dak op Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Attend ook het event Glaskunstbeurs 2014 op Facebook.
 
Tot ziens op de 26e Glaskunstbeurs!
 
Harm Wolthuis
Organisator Glaskunstbeu
rs
 
T: 0345-611755 | 0345-613626 | Fax: 0345-614935 |
I: www.glaskunstbeurs.nl | E: info@glaskunstbeurs.nl
Voor uw inschrijving en meer informatie, zie: www.glaskunstbeurs.nl/standhouder 

Click here to download the file "04_InschrijfformulierGKB2014.pdf".
article
article
Copyright © 2013-2019  Glass is more!        Copyright, privacy, disclaimer