Find

INSCHRIJVING GLAS AWARD 2014 VAN START!

GBO organiseert dit jaar voor de zevende maal de Glas Award. De uitreiking is op 13 november tijdens de SGA Vakdagen in Gorinchem en niet meer tijdens de Glasstec in Düsseldorf. Hiermee brengt GBO de Glas Award letterlijk dichterbij haar leden en de Nederlandse vlakglasmarkt. Eisma Bouwmedia, uitgever van Glas in Beeld en titels als Bouwwereld en Eisma's Schildersblad, is mediapartner van de Glas Award 2014.
De Glas Award wordt tweejaarlijks door een onafhankelijke jury toegekend aan een bijzondere toepassing van vlakglas, een innovatief product of een spraakmakend initiatief in de vlakglassector. Prof. dr. ir. Chris Geurts (TU Eindhoven, TNO) is voorzitter van de jury. Overige leden zijn Marijke van den Bosch (Adviesbureau Crayenstein), Peter van Dijk (Kenniscentrum Glas), ir. Mathijs van de Vliet (Adviesbureau Köhler Peutz) en Marco Groothoff (hoofdredacteur Glas in Beeld).

Posted 24 April 2014

Share this:
|

GBO roept glasbedrijven, opdrachtgevers, architecten, gevelbouwers en andere bedrijven uit de glassector toepassingen, producten en initiatieven in relatie tot vlakglas projecten te nomineren. Aanleiding voor de nominatie kan een project zijn, maar ook een daarmee verwant product- of organisatorische innovatie, evenals elk ander succesvol initiatief ter promotie van de toepassing van vlakglas in het in- of exterieur.

Het ingezonden project, de toepassing of het initiatief moet na 1 januari 2013 uitgevoerd zijn. Het ingevulde wedstrijdformulier en ondersteunende informatie zoals foto's moeten vóór 1 september 2014 in het bezit zijn van GBO. De nominaties komen uitgebreid voor het voetlicht in nummer 5 – 2014 van Glas in Beeld die op 17 oktober verschijnt. De uitreiking van de Glas Award 2014 is op 13 november om 17.00 uur tijdens de SGA Vakdagen die van 11 tot en met 13 november plaatsvinden in de Evenementenhal te Gorinchem.
 
Uw inschrijving:
U kunt inschrijven door het wedstrijdformulier in te vullen en met de bijbehorende foto's op te sturen naar reactieGBO@glasbrancheorganisatie.nl. Alle gegevens dienen vóór 1 september a.s. in ons bezit te zijn.
 
Wedstrijdreglement:
Voordat u uw project aanmeldt voor de Glas Award 2014, kunt u hier het wedstrijdreglement bekijken.

GBO
Gentseweg 17
NL-2803 PC Gouda
+31 (0)182-537877
gbo@glasbrancheorganisatie.nl
http://www.glasbrancheorganisatie.nl

article
article
Copyright © 2013-2019  Glass is more!        Copyright, privacy, disclaimer