Find

DE DAG VAN DE AMBACHTEN 2014

de inschrijvingen zijn open!

Op zondag 23 maart 2014 vindt de 8ste editie van de Dag van de Ambachten plaats. Deze dag is een nationaal evenement en wil de ambachten in België extra in de kijker zetten. Ambachtslieden worden vanaf vandaag uitgenodigd om zich in te schrijven. Dat kunnen ze tot 21 februari 2014.
In België zijn meer dan 271.000 bedrijven actief in de ambachtensector. Deze sector is niet meer weg te denken in het Belgisch economisch weefsel en het cultureel leven.
De Dag van de Ambachten is een initiatief van Sabine Laruelle, federaal minister van KMO en Zelfstandigen en van de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie. Het succes van dit evenement groeit met de jaren. Vorig jaar openden meer dan 573 ambachtslieden hun deuren.

Posted 18 February 2014

Share this:
|

Door deel te nemen aan deze dag, kunnen de ambachtslieden hun vak en hun creaties aan de bezoekers tonen. Met een demonstratie van hun talenten, een animatie of een begeleid bezoek, zal deze dag het grote publiek verbazen en verrassen of misschien voor sommigen, inspireren om zelf aan de slag te gaan.
 
Deelnemen aan de 8ste editie van de Dag van de Ambachten is heel eenvoudig: de ambachtslieden kunnen het online inschrijvingsformulier op www.dagvandeambachten.be/inschrijving invullen. Diegenen die aan een vorige editie hebben deelgenomen vinden de weg naar hun gegevens gemakkelijk terug. Hebben ze geen internetverbinding, dan kunnen ze de organisatoren op het nummer +32 (0)70-220999 contacteren om via fax of per post informatie en een inschrijvingsformulier te ontvangen.

Enkele getuigenissen van de vorige edities …
«De Dag van de Ambachten is een mooie reclamestunt!», Thierry De Raymaeker, creaties van meubels en gerecycleerd karton, Brussel Hoofstedelijk Gewest.
«Door deel te nemen heb ik de juiste doelgroep bereikt. Resultaat: een betere omzet», Françoise Zeegers, creatie van hedendaagse juwelen, Waals-Brabant.
«Onze gegevens zijn heel het jaar beschikbaar op de website: een uitgelezen kans om onze naamsbekendheid te verhogen», Kenny Vandenhende, fabricage van chocoladeproducten, Brussel Hoofdstedelijk Gewest.

U wenst meer informatie, foto’s of gegevens van ambachtslieden en organisatoren te verkrijgen om een interview af te nemen, neem
dan contact op met Alexis Van Aelst: alexis.vanaelst@expansion.be of +32 (0)70-220999, http://www.dagvandeambachten.be/jda/nl/7937-homepagina.html

article
article
Copyright © 2013-2019  Glass is more!        Copyright, privacy, disclaimer