Find

SCIENCE CAFÉ UTRECHT

Posted 27 June 2013

Share this:
|

SCIENCE CAFÉ UTRECHT

2/9

Van 19.45 tot 21.30 uur
Komt dat zien, komt dat horen

In één avond op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in uiteenlopende disciplines? Dan is het Science Café Utrecht iets voor jou. Elke maand schuiven wetenschappers aan om een voorproefje van het Studium Generale programma te geven. Luister naar columns en interviews en laat je prikkelen. In september spreken onder andere filosoof dr. Rob van Gerwen over schoonheid en psychologe dr. Martine Delfos over de seksuele ontwikkeling van kinderen.

Ga naar http://www.sg.uu.nl/sciencecafe voor de actuele line-up. De NTR verzorgt samen met Hoe?Zo! Radio een live uitzending op Radio 5 vanaf 20.00 uur.

Studium Generale is het podium van de Universiteit Utrecht, waar studenten, docenten en andere geïnteresseerden kennis kunnen maken met alle mogelijke vakgebieden. Studium Generale biedt iedereen de mogelijkheid kennis te maken met een vakgebied zonder verdere verplichtingen. Een toegankelijk programma op academisch niveau, te volgen zonder voorkennis. De symposia, lezingen en debatten van Studium Generale zijn gratis en voor iedereen zonder reservering toegankelijk.

Museumcafé
Universiteitsmuseum
Lange Nieuwstraat 106
NL-3512 PN Utrecht
http://www.sg.uu.nl

article
article
Copyright © 2013-2019  Glass is more!        Copyright, privacy, disclaimer