Find

DEZE JOURNALISTIEKE ROMAN IS EEN MUSTHAVE VOOR IEDEREEN DIE ZELF EEN PROJECT WIL STARTEN

Crowdfunding

‘Ik vraag u iets meer lef te tonen’ is het eerste boek dat op een meeslepende manier inzicht geeft in de ‘nieuwe ontwerp praktijk’. De teleurstellingen maar ook de successen van deze onderneming worden in dit turbulente avontuur beschreven.
 
Renate Boere (grafisch ontwerper) besluit een eigen project te initiëren en er tegelijkertijd over te schrijven. Hierdoor beland ze in een compleet nieuwe wereld van geheimhoudingsverklaringen, auteursrechten, ingewikkelde contracten, samenwerkingen met de meest uiteenlopende stakeholders, subsidieaanvragen, hybride publishing tot en met het winnen van internationale prijzen.
 
Volgens studenten en oud-studenten uit Rotterdam, Zwolle, Den Haag, Antwerpen en Gent, is deze journalistieke roman een eye-opener voor jonge ontwerpers die net van de academie afkomen en zich moeten redden in een wereld waar ze hun idealen willen nastreven. Een must have voor iedereen die zelf een project wil starten!
 

Posted 14 October 2016

Share this:
|

Doe mee aan de wedstrijd! Welk team komt als eerste liftend aan in Litouwen?
Studio Renate Boere gaat op avontuur naar Litouwen. En niet zomaar, we gaan liftend! Drie teams zullen strijden, wie er als eerste aankomt bij de sculptuur van de kat in Vilnius, Litouwen! Het hele avontuur is op Facebook te volgen. Er kan voor een geldbedrag op de teams gewed worden, een mooie prijs staat op het spel! Wordt een van de bieders en maak kans op een VIP-dinner, alle boeken waar Studio Renate Boere dit afgelopen jaar aan gewerkt heeft én een verrassing uit Litouwen. Je ontvangt sowieso ‘Ik vraag u iets meer lef te tonen’ van Renate Boere.
 
Hoe? 
- Breng je stem uit op team geel, team groen of team rood.
- Loting vindt plaats onder de mensen die op het winnende team hebben gestemd.
Kijk snel op de website van de crowdfunding om op jouw favoriete team te wedden!
https://www.voordekunst.nl/projecten/5008-ik-vraag-u-iets-meer-lef-te-tonen
Je kan ons hele avontuur volgen op Facebook:
https://www.facebook.com/studiorenateboere/
 
Het boek komt uit op 13 januari 2017, uitgegeven door Studio Renate Boere. Iedereen die het boek ontvangt wordt uitgenodigd voor de boekpresentatie.

CROWDFUNDING
IK VRAAG U IETS MEER LEF TE TONEN

Steun de crowdfunding en help ons met het uitbrengen van dit onmisbare eigenzinnig vormgegeven boek. Hiermee zal het verhaal van 'Ik vraag u iets meer lef te tonen’ een mooi slot krijgen.
DONEER HIER!

Ons adres is:
Abraham van Beyerenstraat 4
2525 TG Den Haag
+31(0)70 2167612
+31(0)6 24525557
studio@renateboere.nl
www.renateboere.nl

article
article
Copyright © 2013-2019  Glass is more!        Copyright, privacy, disclaimer