FAQ
Find

©Hermitage Amsterdam

HERMITAGE KRIJGT DRIE SPECIAL EDITION HEINEKEN® FLESJES

Hoofdsponsor Heineken heeft drie special edition bierflesjes ontworpen voor de Hermitage Amsterdam. Op de flesjes staan historische afbeeldingen van het gebouw van de Hermitage Amsterdam. Dit gebouw – Amstelhof – werd in 1683, aan het eind van de Gouden Eeuw, opgeleverd als tehuis voor ouderen en behield die functie tot 2007, toen de transformatie tot museum begon. De flesjes zijn verkrijgbaar in de Museumshop van de Hermitage Amsterdam.

Posted 16 November 2017

Share this item:

|

Cathelijne Broers:
“Het zijn prachtige flesjes geworden, echt collector’s items. Ze staan voor een bijzondere en veelzijdige samenwerking tussen Heineken en de Hermitage Amsterdam.”
 
Jean-François van Boxmeer, Voorzitter van de Raad van Bestuur/CEO van Heineken NV:
“Amsterdam en Heineken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat vertaalt zich ondermeer in onze ondersteuning van de Hermitage Amsterdam. We zijn trots op deze langdurige samenwerking en geven de Hermitage dan ook graag een prominente plek op deze special edition Heineken flesjes. Zo kunnen mensen ook na hun bezoek genieten van het beste van beide werelden.”
 
Hollandse Meesters uit de Hermitage
De tentoonstelling Hollandse Meesters uit de Hermitage. Oogappels van de tsaren is een feest van herkenning en ontdekking. De geselecteerde werken, waaronder zes van Rembrandt, zijn hoogtepunten uit de collectie van de Hermitage in St.-Petersburg en tonen de liefde van de tsaren voor Hollandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. Het leeuwendeel van de schilderijen heeft een permanente plek in de museumexpositie en is na aankoop door de tsaren niet meer in Nederland te zien geweest. Het is dus heel bijzonder dat de schilderijen weer even ‘thuiskomen’ op Nederlandse bodem. Een deel van de werken is afgeleverd door KLM Cargo. Tot en met 27 mei 2018 zijn ze te bewonderen in de Hermitage Amsterdam.

Hermitage Amsterdam
Amstel 51
NL-1018 EJ Amsterdam
+31 (0)20-5308755
http://www.hermitage.nl

Sign up!
Click here...
Yes, sign me up for the
Glass is more! newsletter
sponsor
media partner
Latest news

CALL FOR PAPERS: 2019 NASHER...
19-10 The 2019 Nasher Prize Graduate Symposium offers...

ZANDGLAS IS NOMINATED IN THE
19-10 Atelier NL is a design studio based in Eindhoven that...

GENOMINEERDEN NEW MATERIAL...
19-10   NEW MATERIAL AWARD 2018. Sinds de New...

THE NEW MASTERS: GRAPHIC...
17-10 18/10/2018-4/11/2018   Over the past few weeks...

Click here for all news…
participant
supported by
Copyright © 2013-2018  Glass is more!        Copyright, privacy, disclaimer        Advertising